Medical Staff

IMS är ett företag som rekryterar medicinpersonal från Europa till Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrike och Mellersta Östern.

Som ledare bland rekryteringsföretag i EU har vi en stor efterfrågan på följande läkare:

 • Läkare
 • Tandläkare
 • Sjukvårdare
 • Barnmorskor
 • Apotekare

IMS erbjuder arbetsplatser på statliga eller privata medicininstitutioner men de flesta redan verksamma läkare arbetar på statliga sjukhus (NHS - National Health Service) i Storbritannien.

IMS förser sina kandidater med en utförlig information om alla nödvändiga dokument, registrering, språkkunskaper och erfarenhet som behövs för att kunna bli anställd i Storbritannien, Irland, Tyskland, Frankrike eller Mellersta Östern.

Vill ni arbeta utomlands tveka inte att kontakta en IMS representant i ert land. I Litauen får ni svar på era frågor genom Aistė Grėbliūnaitė.

Contact
  Nick Sljivic
    Tel: 0044 (0) 1928 739428
    e-mail:  nick@imsrecruitment.com


REKRYTERING AV TANDLÄKARE

IMS arbetar enligt kontrakt med stora tandläkarrekryteringsgrupper i Storbritannien, Irland och Mellersta Östern.

I Storbritannien samarbetar vi bara med ledande odontologrekryteringsföretag, genom vilka de flesta tandläkare från utomlands rekryteras. För tandläkare av allmän praktik erbjuder vi arbetsplatser i fininredda arbetsrum hos kända arbetsgivare var som helst i Storbritannien. Ni kan välja konkurrenskraftiga löner och arbetsplatser som erbjuder fina perspektiv samt möjlighet att höja sina kvalifikationer. Våra kunder har rätt mycket erfarenhet i rekrytering av tandläkare från utomlands till Storbritannien. De nyanställda får också stöd för att stadga sig på sin nya arbetsplats.

Vad kan IMS erbjuda för tandläkare?

 • En allsidig hjälp medan man söker efter en passande arbetsplats i Storbritannien.
 • Rådgivning angående språk- och erfarenhetskrav.
 • Presentation av Er CV för kunder.
 • Organisering av arbetsintervjuer.
 • Rådgivning angående yrkesregistrering i Storbritanniens officiella institutioner.
 • Rådgivning angående allt som rör arbetet och livet i Storbritannien.
 • Om det behövs får man hjälp även om man redan arbetar i Storbritannien.

På vårt företag finns det varken registrerings- eller administreringsavgifter. Men Ni måste själva enligt lag betala de bestämda avgifterna för visum, yrkesregistrering, hälsokontroll och vissa reseutgifter när Ni åker på arbetsintervjuer.

Krav:

Det är viktigt att alla kandidater kan mycket bra engelska, både skriftlig och talad. Alla kandidater måste dessutom registrera sig på General Dental Council (GDC). På den här hemsidan kan ni hitta mer information om registrering: http://www.gdc-uk.org

IMS kan konsultera Er angående allt som rör registreringen.

Contact
  Nick Sljivic
    Tel: 0044 (0) 1928 739428
    e-mail:  nick@imsrecruitment.com


SJUKVÅRDARE OCH BARNMORSKOR

IMS arbetar med olika statliga och privata sjukvårdsinstitutioner samt erbjuder arbetsplatser för sjukvårdare inom olika områden i Storbritannien, Irland och Mellersta Östern.

En hel del av våra från EU rekryterade sjukvårdare arbetar redan i Storbritannien. De andra går på arbetsintervjuer och väntar på att bli registrerade på Nursery and Midwifery Council (NMC). Mer information angående registreringen på NMC kan Ni hitta på http://www.nmc-uk.org. Angående registreringen i Irland se efter information på http://www.nursingboard.ie

Vi samarbetar och kan erbjuda Er välbetalda arbetsplatser på statliga sjukhus i Storbritannien och på Irland, på en del privata sjukhus i Storbritannien och på de flesta stora sjukhus i Mellan Östern. Vi organiserar ständigt arbetsintervjuer i olika europeiska huvudstäder eller i Storbritannien.

I Mellersta Östern har kandidaterna möjlighet att få lön som inte beskattas. De kan också få anställning på moderna sjukhus som erbjuder fina arbetsvillkor. I de flesta länderna i Mellersta Östern godkänns Ert lands licens utan någon extra registrering. Förutom det att Ni inte behöver betala skatter får Ni dessutom gratis logi samt årligt flyg hem. Jämför man med övriga löner i Mellersta Östern så är det de högsta lönerna i Saudiarabien.

IMS har särskilt många erbjudanden för barnmorskor och vårdare inom intensivvården, psykiatrin och kirurgin. På grund av den stora efterfrågan på specialister i de här områdena kan själva kandidaten förhandla om bättre lön i Storbritannien och Mellersta Östern.

Sjukvårdare som vill åka till Storbritannien men som inte kan språket så bra har möjlighet att börja som assistenter inom sjukvården.

Contact
  Nick Sljivic
    Tel: 0044 (0) 1928 739428
    e-mail:  nick@imsrecruitment.com


REKRYTERING AV APOTEKARE

IMS samarbetar med de största privata apoteknätverken i Storbritannien och Irland som anställer apotekare från olika EU länder.

Vad kan IMS erbjuda för farmaceuter?

 • Vi ordnar arbetsintervjuer i Storbritannien och ersätter en del reseutgifter.
 • Löner från 50.000 euro
 • Rådgivning vid registreringen på RPSGB
 • Attraktiva flyttningserbjudanden
 • Ett utbud av arbetsplatser i hela Storbritannien och Irland.
 • Moderna apotek
 • Obligatoriska utbildningsprogram

Farmaceuter som kommer till Storbritannien kommer att få samma lön som de som har fått sin kvalifikation i Storbritannien. The Royal Pharmaceutical Society of Great Britain (RPSGB) http://www.rpsgb.org.uk är en organisation ansvarig för arbetet av farmaceuter i England, Skottland och Wales. Registreringsreglerna är olika beroende på farmaceuters kvalifikation: en del kan bli anställda direkt efter utbildningen, de andra anställs bara efter 3 år efter sista 5 års oavbrutna erfarenhet.

Contact
  Nick Sljivic
    Tel: 0044 (0) 1928 739428
    e-mail:  nick@imsrecruitment.com


REKRYTERING AV LÄKARE

Olika möjligheter väntar unga och erfarna läkare i Storbritannien, Frankrike och Tyskland. På Irland och i Mellersta Östern behöver man bara erfarna läkare. Vill man arbeta i Storbritannien och Mellersta Östern ska man ha mycket goda kunskaper i engelska. För arbetet i Tyskland ska man ha utmärkta kunskaper i tyska och för arbetet i Frankrike – utmärkta kunskaper i franska språket.

Möjligheter i Storbritannien

Vi letar efter olika specialister för arbetet i Storbritannien. Vi erbjuder arbetsplatser på statliga (NHS) och privata sjukhus. Det finns yrken som är särskilt eftertraktade i Storbritannien:

Familjeläkare Radiologer Histopatologer Geriatriker Psykiatriker

Plastikkirurger Mikrobiologer Hematologer Patologer Anestesiologer

Alla kandidater måste ha en kvalifikation som har anskaffats i ett EU-land. De ska också ha arbetat tre år utan avbrott under de senaste fem åren. Det är också viktigt att man själv eller ens gemål är EU-medborgare.

Resident Medical Officer (RMO)

Idag är IMS är ett av de största RMO rekryteringsföretagen. Vi erbjuder jobb på privata och statliga sjukhus för läkare som har tre års erfarenhet efter sina avslutade studier. På privata sjukhus arbetar man veckovis – man arbetar på sjukhuset en hel vecka och veckan därefter är man ledig. Under den tiden kan man åka hem eller hitta andra kortvariga jobb på andra sjukhus. RMO´s minimilön för 22 veckor per år – 60.000 euro. Lönen för 35 veckor – 100.000 euro. Den här summan kan stiga om Ni arbetar den lediga veckan på andra sjukhus. Att börja arbeta på RMO i Storbritannien är oftast det snabbaste sättet att komma in i landet och börja arbeta i detta system. RMO´s arbete passar bäst för unga anestesiologer, kirurger, familjeläkare och kardiologer.

Huvudkravet är att kunna engelska perfekt.

Medicinutvärderare (Medical Assessor)

Medicinutvärderare i Storbritannien genomför medicinska undersökningar och ger professionella råd till personer som anhåller om sjukbidrag. En genomsnittlig lön av medicinutvärderare är 75.000 euro. Detta arbete skulle passa perfekt för familjeläkare, läkare av invärtessjukdomar och rehabiliteringsspecialister.

Mellersta Östern

I Mellersta Östern har kandidaterna möjlighet att få anställning på moderna sjukhus som erbjuder fina arbetsvillkor samt lön som inte beskattas. I de flesta länderna i Mellersta Östern godkänns Ert lands licens och registrering. Förutom det att Ni erbjuds en hög lön som inte beskattas får Ni dessutom gratis logi samt en gratis resa hem en gång per år.

Tyskland och Frankrike

Olika möjligheter väntar de läkare som talar perfekt tyska och franska. Vi samarbetar med både statliga och privata kunder i båda länderna där både unga och erfarna sjukvårdsspecialister är eftertraktade.

Contact
  Nick Sljivic
    Tel: 0044 (0) 1928 739428
    e-mail:  nick@imsrecruitment.com

 

Key words: Hospital, läkare, sköta, apotekare; farmaceut, arbete; jobb; arbetsuppgift, arbete, rekryt, Röntgen, hambaarst, dentist, Storbritannien, förenade kungariket, England, Irland, psykiater, patolog, husläkare, Cardiologisten, mikrobiologen, Histopathologist, traumatolog, Mellanöstern