Medical Staff

Az IMS egy munkaerő-közvetítő iroda, amely szakképzett egészségügyi dolgozókat keres Európa egész területéről az Egyesült Királyságban, Írországban, Németországban, Franciaországban és a Közel-Keleten betöltendő pozíciókra.

Az Európai Unió egyik vezető, egészségügyi szakembereket közvetítő cégeként folyamatosan keresünk jelentkezőket az alábbi pozíciók betöltésére:

 • Orvosok

 • Fogorvosok

 • Ápolók, nővérek (szülésznők)

 • Gyógyszerészek

 • Radiográfusok

Az IMS által közvetített szakembereket a köz- és magánszférában, ezen belül elsősorban az Egyesült Királyság Nemzeti Egészségügyi Szolgálatának (NHS) egészségügyi intézményeiben alkalmazzák.

Átfogó ismeretekkel rendelkezünk, a külfoldi munkavállaláshoz szükséges iratok beszerzéséről, a regisztrációról, a nyelvtudás követelményeiről, valamint a szakmai gyakorlatról, amelyek szükségesek az Egyesült Királyságban, Írországban, Franciaországban, Németországban és a Közel-Kelten való munkavállaláshoz.

Amennyiben külföldön szeretne elhelyezkedni, kérjük lépjen kapcsolatba irodánkkal szakterülete megjelölésével.

Contact

  Gabriela Codreanu
""   e-mail: : gabi@imsrecruitment.com

FOGORVOSOK

Szerződéses viszonyban vagyunk sok angol, ír és közel-keleti egészségügyi intézménnyel fogorvosok munkaközvetítésére.

Az Egyesült Királyságban kizárólag az ország vezető fogorvosi társaságaival állunk kapcsolatban, az ő nevükben keresünk szakembereket Európa egész területéről. Általános fogorvosi munkalehetőségeket kínálunk modern, jól felszerelt rendelőkben az Egyesült Királyság teljes területén a legnagyobb és legjobb hírnevű brit fogorvos szervezeteknél. Versenyképes jövedelmet, képzést és kiváló szakmai fejlődési lehetőséget biztosítunk. Ügyfeleink széleskörű tapasztalattal rendelkeznek a külföldi szakemberek brit életformába és munkakörülményekbe való beilleszkedésének segítésében.

Mit kínál az IMS a fogorvosok számára:

 • Átfogó segítségnyújtás abban, hogy megtalálja az Önnek megfelelő munkalehetőséget:

 • Jelentkezés előtt tanácsot adunk a nyelvi és szakmai követelményekkel kapcsolatban

 • Jelentkezését benyújtjuk ügyfeleinknek

 • Ügyfeleink nevében megszervezzük az állásinterjút

 • Segítséget nyújtunk abban, hogy az Egyesült Királyság hivatalos szakmai szerveinél regisztrálja magát

 • Tanácsokkal látjuk el a brit munkavállalással és a kinti életkörülményekkel kapcsolatban

 • Továbbra is rendelkezésére állunk jelöltjeinknek, akikkel már szerződést írtunk alá

Az IMS Recruitment szolgáltatásaiért nem számol fel semmilyen költséget. A jelölteknek azonban maguknak kell állniuk a felmerülő költségeket, mint a vízum, a szakmai regisztráció, orvosi vizsgálatok díjai és bizonyos esetekben az állásinterjúra való eljutás utazási költségeit.

Követelmények

Fontos, hogy a jelöltek nagyon jó angol nyelvtudással (beszélt és írott is) rendelkezzenek. Ha eljön az ideje, minden jelöltnek regisztrálnia kell magát az Általános Fogorvosi Tanácsnál (General Dental Council = GDC). A feltételekről részletes információt talál a következő honlapon: www.gdc-uk.org

Az IMS Recruitment a regisztrációval kapcsolatosan is további felvilágosítást nyújt.

Contact

  Gabriela Codreanu
""   e-mail: : gabi@imsrecruitment.com

ÁPOLÓK ÉS NŐVÉREK

Az IMS számos köz- és magán egészségügyi intézménnyel áll szerződéses viszonyban. Az Egyesült Királyság, Írország és a Közel-Kelet vezető kórházaiba keresünk ápolókat, nővéreket bármilyen szintű tapasztalattal és szakképzettséggel.

Jelen pillanatban is rengeteg ápoló dolgozik az Egyesült Királyságban Európából, sokan pedig most vannak túl az állásinterjún és/vagy most intézik a brit Ápolói és Szülésznő Tanácsnál (Nursing and Midwifery Council = NMC) a regisztrációjukat.

Az Egyesült Királyságon belüli regisztrációhoz keresse fel a következő honlapot: http://www.nmc-uk.org

Írországi regisztrációhoz: http://www.nursingboard.ie/

Jól fizető állásokat kínálunk az Egyesült Királyság és Írország területén állami és magánkórházakban, és a Közel-Kelet legjobb kórházaiban. Rendszeresen tartunk állásinterjúkat Európa különböző városaiban, olykor pedig az Egyesült Királyságban.

A közel-keleti kórházakban a jelöltek adómentes jövedelemhez jutnak, miközben kiváló munkakörülmények között dolgozhatnak a legmodernebb, legújabb technológiával felszerelt kórházakban. A legtöbb közel-keleti ország elfogadja, ha a jelöltek Magyarországról regisztrálnak. Az adómentes jövedelem mellett a jelölteknek általában térítésmentesen biztosítják a szállást és évente egyszer a repülőjegyet Magyarországra. A fizetéseket és a juttatásokat illetően a legkedvezőbb feltételeket általában Szaúd-Arábia nyújtja.

Az IMS-nek elsősorban nővérek (szülésznők), műtősnővérek, valamint intenzív osztályon dolgozó ápolók számára vannak állásajánlatai. A nagy hiány miatt a tapasztaltabb jelöltek kiemelkedő jövedelemre számíthatnak az Egyesült Királyságban és a Közel-Keleten egyaránt.

A nem túl biztos angol nyelvtudással rendelkező jelöltek számára szociális gondozói álláslehetőségeket tudunk felajánlani az Egyesült Királyságban.

Contact

  Gabriela Codreanu
""   e-mail: : gabi@imsrecruitment.com

GYÓGYSZERÉSZEK

Irodánk az Egyesült Királyság és Írország legnagyobb magánkézben lévő gyógyszergyártó vállalataival áll szerződéses viszonyban, számukra keresünk jelölteket az EU területéről.

Mit kínálunk jelöltjeinknek :

 • Repülőjegyet az Egyesült Királyságban zajló állásinterjúra

 • 50 000 eurótól kezdődő fizetést

 • Segítséget az RPSGB (a gyógyszerészek szakmai szervezete Nagy-Britanniában) regisztrációhoz

 • Átvállaljuk az átköltözéssel járó költségek nagy részét

 • Álláslehetőségeket az Egyesült Királyság területén

 • Modern gyógyszertárak at

 • Átfogó képzési programokat

A magyar gyógyszerészek brit kollégáikkal megegyező jövedelmet kapnak, és ugyanolyan feltételek mellett dolgoznak. Kezdő keresetként jelöltjeink minimum 50 000 eurós jövedelemre számíthatnak. Ez az összeg idővel és az egyre nagyobb tapasztalattal arányosan növekszik. A munkaadók többnyire hozzájárulnak az átköltözés költségeihez és segítséget nyújtanak a helyi közösségbe való beilleszkedéshez.

A jelöltekkel szemben elvárás a jó angol nyelvtudás és valamelyik EU tagállamban szerzett, elismert gyógyszerész végzettség. A brit Királyi Gyógyszerész Társaság (RPSGB) Anglia, Skócia és Wales szakmai szabályozó szervezete: http://www.rpsgb.org.uk/ . A regisztráció szabályai országonként változnak. Néhány EU tagállam gyógyszerészei rögtön diplomájuk megszerzése után regisztrálhatnak, míg másoknak minimum 3 év gyakorlatot ír elő az RPSGB a regisztrációhoz.

Az IMS gyógyszerészeket keres az Európai Unió teljes területéről. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy megbeszélhessük a továbbiakat és minél hamarabb megszervezhessünk egy interjút az Egyesült Királyságban.

Contact

  Gabriela Codreanu
""   e-mail: : gabi@imsrecruitment.com


ORVOSOK

Számos álláslehetőség közül választhatnak mind a junior, mind a komolyabb tapasztalattal rendelkező doktorok, akik az Egyesült Királyság, Franciaország és Németország területén szeretnének elhelyezkedni. Írországba és a Közel-Keletre kizárólag nagy szakmai tapasztalattal rendelkező jelöltek jelentkezését várjuk. Az Egyesült Királyságban és a Közel-Keleten való elhelyezkedéshez kiváló angol nyelvtudásra, a német nyelvterületeken német nyelvtudásra, Franciaországba pedig rendkívül jó francia nyelvtudásra van szükség.

Álláslehetőségek az Egyesült Királyságban:

A legkülönfélébb szakterületekre keresünk orvosokat mind a közszféra (NHS), mind a magánszektor kórházaiba.

Az Egyesült Királyságba elsősorban a következő területek szakembereinek jelentkezését várjuk:

Családorvos (házi orvos) Radiológia Hisztopatológia Geriátria Pszichiátria

Plasztikai Sebészet Mikrobiológia Hematológia Patológia Aneszteziológia

A jelöltek többségének valamelyik EU tagállamban szerzett orvosi diplomával kell rendelkeznie, és feltétel, hogy az elmúlt öt évből minimum háromban orvosként dolgozott. A jelentkezés további feltétele, hogy a jelölt vagy házastársa valamelyik EU tagállam állampolgára legyen.

 

RMO - Resident Medical Officers

Az IMS Európa vezető ügynöksége az RMO pozíciók terén. Magán- és közkórházhakba egyaránt keresünk minimum három év orvosi gyakorlattal rendelkező jelölteket. A magánkórházakban alkalmazott orvosok egy hétig ügyeletben vannak, és a kórházban laknak. A következő héten hazautazhatnak, vagy átmeneti jellegű orvosi munkát kereshetnek az Egyesült Királyságban. Évi 22 heti munkáért a rezidensek legalább 60 000 eurót, 35 heti munkáért akár 100 000 eurót is kaphatnak. Ha további helyettesítő/átmeneti munkákat is elvállalnak, ez az összeg a duplájára is nőhet. RMO-ként kezdeni gyakran a leggyorsabb és legkönnyebb módja az angliai munkavállalásnak. Ezekre a pozíciókra elsősorban aneszteziológusokat, fiatal sebészeket, házi orvosokat és kardiológusokat keresünk.

Orvosszakértők

Az orvosszakértők szakmai tapasztalatukat felhasználva végzik el azoknak az orvosi vizsgálatát, akik a különböző típusú járadékokra szeretnének jogosultságot szerezni (pl. rokkantság elbírálása). A várható kereset meghaladja a 75 000 eurót. Ez a pozíció ideális lehet nagy tapasztalattal rendelkező orvosok, belgyógyászok és rehabilitációs szakemberek számára.

Közel-Kelet

A közel-keleti kórházakban a jelöltek adómentes jövedelemhez jutnak, miközben kiváló munkakörülmények között dolgozhatnak a legmodernebb, legújabb technológiával felszerelt kórházakban. A legtöbb közel-keleti ország elfogadja, ha a jelöltek Magyarországról regisztrálnak. Az adómentes jövedelem mellett a jelölteknek általában térítésmentesen biztosítják a szállást és évente egyszer a repülőjegyet Magyarországra.

Németország és Franciaország

Számos álláslehetőséget kínálunk németül és franciául beszálő jelöltjeinknek a két ország magán- és közkórházaiban. Mindenféle szakterületről keresünk orvosokat, junior doktoroktól kezdve konzultáns orvosokig.

Contact

  Gabriela Codreanu
""   e-mail: : gabi@imsrecruitment.com


Key words: kórház, doktor, orvos, ápoló, ápolónő, nővér, gyógyszerész, állás, munka, állások, munkák, munkaerő-felvétel, radiográfus, röntgenasszisztens, fogorvos, Nagy-Britannia, Egyesült Királyság, Anglia, Írország, radiológus, röntgenorvos, hematológus, pszichiáter, RMO, patológus, kórboncnok, családorvos, háziorvos, kardiológus, mikrobiológus, hisztopatológus, orvosszakértő, traumatológus, patológus, kórboncnok, gondozó, ápoló, gondozó, ápoló, Közel-Kelet, Dubai, Szaudi,