Medical Staff

IMS on värväystoimisto, joka järjestää työpaikkoja lääketieteen alalla työskenteleville ammattilaisille kaikkialta Euroopasta Iso-Britanniaan, Irlantiin, Saksaan, Ranskaan ja Lähi-itään.

EU:n johtavana värväystoimistona meillä on jatkuva kysyntä seuraaville asiantuntijoille:

 • lääkärit
 • hammaslääkärit
 • sairaanhoitajat
 • kätilöt
 • farmaseutit.

Tarjoamme työpaikkoja sekä julkiselta että yksityiseltä sektorilta. Suurin osa kauttamme työllistetyistä henkilöistä toimii Englannin kansallisessa terveystoimistossa (NSH National Health Service).

IMS antaa tietoa kaikista asiakirjoihin, lupa-asioihin, kielitaitoon ja kokemukseen liittyvistä yksityiskohdista, joita tarvitaan työnhaussa Iso-Britanniassa, Irlannissa, Saksassa, Ranskassa tai Lähi-idässä.

Jos haluatte työskennellä ulkomailla, ottakaa yhteyttä IMS:n edustajaan maassanne. Liettuassa kysymyksiinne vastaa:

 

Contact

  Nick Sljivic
""   Tel: 0044 (0) 1928 739428
""   e-mail: nick@imsrecruitment.com


HAMMASLÄÄKÄRIT

IMS:llä on yhteydet johtaviin hammaslääkäreiden värväystoimistoihin Iso-Britanniassa, Irlannissa ja Lähi-idässä.

Iso-Britanniassa työskentelemme ainoastaan niiden suurien hammaslääketieteen alan värväystoimistoiden kanssa, joiden kautta suurin osa ulkomaalaisista hammaslääkäreistä löytää työpaikkansa Iso-Britanniasta. Tarjoamme työtä yleishammaslääkäreille useilla paikkakunnilla Iso-Britanniassa hyvin varustetuissa, uudenaikaisissa vastaanotoissa, tunnettujen asiantuntijoiden luona, kilpailukykyisillä palkoilla sekä mahdollisuuden kehitää ammattitaitoja suorittaa tutkintoja. Yhteistyökumppaneillamme on kokemusta ulkomAlinan hammaslääkäreiden auttamisesta sopeutumisessa elämään Iso-Britanniassa.

Mitä IMS tarjoaa hammaslääkäreille?

 • Kattava neuvonta ja apu sopivan työpaikan löytämiseksi.
 • Konsultointi kielitaitoon ja kokemukseen liittyvistä yksityiskohdista.
 • CV:n esitteleminen yhteistyökumppaneille.
 • Haastattelun järjestäminen.
 • Konsultointi lupa-asioihin liittyen.
 • Konsultointi ja neuvonta kaikkiin työhön ja elämiseen ulkomailla liittyvissä yksityiskohdissa.
 • Tuki ja neuvonta jo työpaikan saaneille.

IMS ei veloita mitään maksuja hakijoilta. Hakijoiden tulee maksaa viisumiin, lupa-asioihin, lääkärintodistuksiin ja haastattelumatkoihin liittyvät kulut.

Vaatimukset:

Kaikkien hakijoiden tulee osata hyvin sekä puhuttua että kirjoitettua englantia. Hakijoiden tulee rekisteröityä General Dental Counciliin (GDC). GDC:n kotisivuilta http://www.gdc-uk.org löytyy enemmän tietoa. IMS Recruitment vastaa kaikkiin rekisteröntiin liittyviin kysymyksiin.

Contact

  Nick Sljivic
""   Tel: 0044 (0) 1928 739428
""   e-mail: nick@imsrecruitment.com


SAIRAANHOITAJAT JA KÄTILÖT

IMS:llä on yhteydet erilaisiin sekä julkisen että yksityisen sektorin lääkärikeskuksiin. Työtä on tarjolla eri alan sairaanhoitajille Iso-Britanniassa, Irlannissa ja Lähi-idässä.

Monet Euroopasta värväävämme sairaanhoitajat työskentelevät jo Iso-Britanniassa ja vielä useammat ovat saaneet työpaikkatarjouksen odottaen lupaa Nursery and Midwifery Councililta (NMC). Lisätietoja rekisterönnistä NMC:ssä löytyy osoitteesta www.nmc-uk.org.Rrekisterönnistä Irlannista tietoa löytyy osoitteesta http://www.nursingboard.ie

Yhteistyökumppaniemme kautta voimme tarjota hyvän palkkatason työpaikkoja julkisissa sairaaloissa Iso-Britanniassa ja Irlannissa, sekä työpaikkoja muutamissa yksityisissä klinikoissa Iso-Britanniassa että johtavissa sairaaloissa Lähi-idässä. Järjestämme jatkuvasti työpaikkahaastatteluja eri Euroopan pääkaupungeissa ja Iso-Britanniassa.

Lähi-idässä hakijoilla on mahdollisuus saada verovapaata palkkaa. Työskentelyolosuhteet uudenaikaisissa sairaaloissa ovat erittäin hyvät. Lähes kaikissa Lähi-idän maissa kotimaan ammatillinen lupa hyväksytään sellaisenaan ilman erillistä rekisteröntiä. Verovapaan palkan lisäksi hakijoille tarjotaan ilmainen majoitus ja ilmaiset lennot kotimaahan kerran vuodessa. Lähi-idän maista parhaimmat edut ja palkat maksetaan Saudi-Arabiassa.

IMS tarjoaa erityisen paljon työpaikkoja kätilöille, intensiiviterapian, psykiatrian ja leikkausalan sairaanhoitajille. Suuren kysynnän vuoksi hakijat itse voivat neuvotella paremmista palkoista ja eduista Iso-Britanniassa ja Lähi-idässä.

Sairaanhoitajat jotka etsivät työtä Iso-Britanniasta, mutta joiden englannin kielen taito on vielä heikko, voivat työskennellä sairaanhoitajan apulaisina.

Contact

  Nick Sljivic
""   Tel: 0044 (0) 1928 739428
""   e-mail: nick@imsrecruitment.com


FARMASEUTIT

IMS:llä on yhteydet niihin suurimpiin yksityisiin apteekkiverkkoihin Iso-Britanniassa ja Irlannissa, jotka työllistävät farmaseutteja eri Euroopan Unionin maista.

Mitä IMS tarjoaa farmaseuteille?

 • Järjestämme työpaikkahaastatteluja Iso-Britanniassa ja kustannamme osan matkakuluista.
 • Palkat alkaen 50.000 euroa.
 • Konsultointi liittyen rekisteröintiin RPSGB:ssä.
 • Houkuttelevat muuttoedut.
 • Työpaikkoja tarjolla joka puolella Iso-Britanniaa ja Irlantia.
 • Uudenaikaiset apteekit.
 • Työhön kuuluvat koulutusohjelmat.

Farmaseutit saavat samat edut ja palkan kuin paikallisella luvalla toimivat farmaseutit Iso-Britanniassa. The Royal Pharmaceutical Society of Great Britain (RPSGB) http://www.rpsgb.org.uk on vastuussa farmaseuttien työstä Englannissa, Skotlannissa ja Walesissa. Rekisteröntisäännökset ovat erilaiset riippuen farmaseutin koulutustasosta. Jotkut voivat työskennellä heti opintojen jälkeen, toiset vasta kolmen vuoden työskentelyn jälkeen.

Contact

  Nick Sljivic
""   Tel: 0044 (0) 1928 739428
""   e-mail: nick@imsrecruitment.com


LÄÄKÄRIT

Aloittelevia sekä kokeneita lääkäreitä odottavat mahdollisuudet Iso-Britanniassa, Ranskassa ja Saksassa. Irlantiin ja Lähi-itään voivat hakea vain työkokemusta omaavat lääkärit. Iso-Britanniassa ja Lähi-idässä vaaditaan erittäin hyvää englannin kielen taitoa. Saksassa vaaditaan erittäin hyvää saksan kielen taitoa, Ranskassa erittäin hyvää ranskan kielen taitoa.

MAHDOLLISUUDET ISO-BRITANNIASSA

Etsimme eri alojen asiantuntijoita lääkärin työhön Iso-Britanniassa. Töitä on tarjolla julkisissa ja yksityisissä sairaaloissa. Seuraavilla aloilla on erityisen suuri kysyntä lääkäreistä:

yleislääkärit radiologit histopatologit geriatrian erikoislääkärit psykiatrit, plastiikkakirurgit mikrobiologit hematologit patologit nukutuslääkärit.

Kaikkien hakijoiden on täytynyt suorittaa lääkärintutkinto jossakin EU:n maassa. Hakijoiden tulee olla työskennellyt kolme vuotta ilman taukoja viimeisen viiden vuoden aikana. On myös tärkeää, että hakija tai tämän puoliso on EU-maan kansalainen.

Resident Medical Officer (RMO)

Tällä hetkellä IMS on yksi suurimmista RMO työllistäjistä. Tarjoamme työpaikkoja julkisissa ja yksityisissä sairaaloissa lääkäreille, joilla on opintojen jälkeen kolmen vuoden työkokemus. Yksityisissä sairaaloissa työ on viikottaista – yksi viikko on työskenneltävä sairaalassa, seuraava viikko on vapaa. Vapaaviikolla voi matkustaa kotiin tai etsiä lyhytaikaista työtä muista sairaaloista. RMO:n minimipalkka 22 viikosta vuoden aikana on 60.000 euroa. 35 viikon palkka on 100.000 euroa. Ansioita voi lisätä työskentelemällä muissa sairaaloissa. Useasti nopein tapa päästä uran alkuun Iso-Britanniassa on aloittaa RMO:na. RMO virka sopii parhaiten nuorille nukutuslääkäreille, kirurgeille, perhelääkäreille ja sydänlääkäreille.

Pääasiallinen vaatimus – erittäin hyvä englannin kielen taito.

Medical Assessor

Iso-Britanniassa niiden potilaiden, jotka pyytävät alennusta terveydenhuollon palveluksista, on käytävä läpi arviointi ja terveydentarkastus. Tarkastajan työ sopii hyvin yleislääkäreille, sisätautien erikoislääkäreille sekä kuntoutuslääkäreille.

Lähi-itä

Sairaalat Lähi-idässä ovat uusia ja hyvin varustettuja. Lääkäreiden palkat ovat verovapaita. Lähes kaikissa Lähi-idän maissa kotimaan ammatillinen lupa hyvaksytään sellaisenaan ilman erillistä rekisteröntiä. Verovapaan palkan lisäksi hakijoille tarjotaan ilmainen majoitus ja ilmaiset lennot kotimaahan kerran vuodessa.

Saksa ja Ranska

Erilaiset mahdollisuudet odottavat niitä lääkäreitä, jotka puhuvat erinomaisesti saksaa ja ranskaa. Töitä on tarjolla julkisissa ja yksityisissä sairaaloissa nuorille ja kokeneille lääkäreille.

Contact

  Nick Sljivic
""   Tel: 0044 (0) 1928 739428
""   e-mail: nick@imsrecruitment.com