Medical Staff

Търсене на зъболекари Bulgaria

IMS има контакти със зъболекари в Великобритания, Ирландия и Близкия Изток.

Във Великобритания работим най-вече с водещите зъболекарски компании, които набираме от цяла Европа.

Обявени са общи зъболекарски позиции, в най-модерните организации , п озициите са със заплащане, конкурентно на европейския стандарт, и предлагат отлична възможност за реализация в кариерата в тази област. Нашите работници имат богат опит с интеграцията на различни специалисти от други страни, на които помагат с адаптацията във Великобритания.

Какво предлага IMS:

 • Н а мирането на подходяща позиция във Великобритания;

 • Помощ с попълването на документи и допълнителна информация;

 • Прием на документите и изпращането им до клиентите;

 • Насрочване на интервюта с клиентите;

 • Помощ с регистрацията;

 • Съвети и ориентация за живота във Великобритания;

 • Подкрепа на всички кандидати с които е подписан договор.

Няма допълнителни такси за обслужването, има такси за виза, професионална регистрация, медицински изпити и пътуването за самото интервю.

Изисквания :

Добро владеене на писмен и говорим английски, като изискването е всички да се регистрират с General Dental Council ( GDC ). За повече информация : www.gdc-uk.org

IMS може да ви даде допълнителна информация при необходимост.


Maria Alexieva
e-mail: maria@imsrecruitment.com

 

Сестри и акушерки

IMS работи с различни частни и публични здравни организации, които набират медицински сестри на различни нива и с различен опит за водещите болници във Великобритания, Ирландия и Близкия Изток. Имаме много медицински сестри от Европа, които вече работият във Великобритания, и много други които интервюираме и са в процес на регистрация с Nursing and Midwifery Council (NMC).

За повече информация и регистрация за Великобритания : www.nmc-uk.org

За повече информация и регистрация за Ирландия: www.nursingboard.ie

Условията, които предлагаме са добре платени позиции в държавни болници във Великобритания и Ирландия, както и няколко частни болници във Великобритания и водещи болници в Близкия Изток.

Редовно провеждаме интервюта за кандидати в различни европейски градове, и помагаме с организацията на полетите до Великобритания за интервюта.

Болниците от Близкия Изток предлагат на кандитатите заплащане без допълнителни такси и много добри условия за работа в водещите болници с най-модерното оборудване. Повечето от държавите от Близкия Изток приемат документи от вашата държава. Освен, че заплатите са без допълнителни такси, кандидатите получават безплатни полети веднъж в годината, както и се покриват наемите. В Саудитска Арабия се предлагат най-високите заплати, както и най-добрите условия като цяло.

Най-добрите кандидати имат възможност за отлични заплати във Великобритания и Близкия Изток.

Поддържаме връзки с организатори, които помагат на медицински сестри, с непрофесионален английски.

За повече информация и контакти :

Maria Alexieva
e-mail: maria@imsrecruitment.com

 

Търсене на фармацефти

IMS има договори с най-големите частни фармацефтични компании във Великобритания и Ирландия и набира работници от Европейския съюз.

Това, което предлагаме за Великобритания е следното:

 • Платени полети до Великобритания ;

 • Заплати, започващти от 50,000 евро ;

 • Помощ с RPSGB регистрация ;

 • Цялостен пакет условия на живот ;

 • Работни места в цяла Великобритания ;

 • Модерни аптеки ;

 • Подробни програми за обучени ;

Фармацефтите от чужбина, които работят във Великобритания, се ползват със същите условия като техните колеги от страната. Те трябва да очакват минимум 50,000 евро като основна заплата, което ще се увеличава чрез времето и опитът. Компанията помага и със сметките около смяната на местожителството, същто така и с вписването в новата среда на живот.

Изискванията за кандидатите ни са, да владеят добре английски език и да бъдат квалифицирани фармацефти от страните на европейския съюз. The Royal Pharmaceutical Society of Great Britain ( RPSGB ) e съюз на фармацефтите в Англия, Шотландия и Уелс. http://www.rpsgb.org.uk/Правилата за регистрация са различни за всяка държава. Някои дипломирани от страните на евро съюза могат да се регистрират веднага след завършването си, докато за други са нужни минимум от 3 до 5 години практика в областта, за да се регистрират в RPSGB.

IMS тарси фармацефти от европейския съюз. Свържете се с нас сега, за да можем да дискутираме и организираме интервю за вас във Великобритания.

За повече информация се свържете с:

Maria Alexieva
e-mail: maria@imsrecruitment.com


Търсене на доктори

Предлагаме много възможности за млади и по-опитни доктори във Великобритания, Франция и Германия. За Ирландия и Средния Изток търсим само опитни лекари.Предпочитаме високо ниво на английски език във Великобритания и Средния Изток, отличен немски за договори с немскоговорящи държави и перфектен френски за Франция.

Възможности във Великобритания

Ние търсим различни видове специалисти за работа при нас. Имаме възможност за двете-държавно здравеопазване и частни медицински компании.

Най-много държим на доктори със следните специалности:

Фамилни лекари         Ренгенолози  Histopathology     гериатрия Психиатри

Пластични хирурзи      Микробиологисти     Хематологисти        Патолози    Анестезиолози

Кандидатите трябва да имат медицинско образование,диплома, взета в страна от европейския съюз и да имат стаж от 3 до 5 години. Задъжително европейско гражданство или брак с европейски гражданин.

Meс тн и медицински оферти (RMOs)

IMS е водеща еврокомпания на RMO във Великобритания. Ние намираме работа за лекари с минимум 3 години стаж от дипломирането, както в частни, така и в публични болници. Работещите в частни болници доктори, имат смени в които са 1 седмица на повикване. В този период живеят в болницата, а следващата седмица могат да се завърнат вкъщти или да намерят работа като замесници. Минимумът който RMO може да спечели за 22 седмици в годината е 60,000 евро, за 35 седмици компенсацията ще бъде повече от 100,000 евро. Това може лесно да се удвои с работа като замесник. Работата като RMO е често най-лесният и бърз начин за чуждестранни лекари да започнат работа във Великобритания.  

Meдицински експерти

Във Великобритания, експертите ползват техни клинични експертизи, за да правят медицински изледвания, и да предлагат медицински съвети на хора, които имат нужда от тях.

Заплатите са повече от 75,000 евро. Това е идеално за фамилни доктори с опит,интернисти и рехабилитатори.

Средния Изток

Болниците от Близкия Изток предлагат на кандитатите заплащане без допълнителни такси и много добри условия за работа в водещите болници с най-модерното оборудване. Повечето от държавите от Близкия Изток приемат документи от вашата държава. Освен, че заплатите са без допълнителни такси, кандидатите получават безплатни полети веднъж в годината, както и се покриват наемите.
 

Германия и Франция

Имаме обширни възможности за немско и френскоговориящи доктори търсещи работа в една от двете страни,всички видове специалисти, от млади до по-опитни лекари.

За повече информация:

Maria Alexieva
e-mail: maria@imsrecruitment.com

 

Key Words: Болница, Доктор, Медицинска сестра, Фармацевт, Професия, Работа, Труд, Набор, Радиолог, Стоматолог, Великобритания, Обединено Кралство, Англия, Ирландия, Рентгенолог, Хематолог, Психиатър, Главен лекар, Патолог, Семеен лекар, Кардиолог, Микробиолог, Хистопатолог, Медицински съветник, Травматолог, Патолог, Асистент, Помощник, Среден Изток, Дубай, Саудитска Арабия